cursuri limba engleză

Cursuri limba engleză pentru adulţi

Limba engleză devine o limbă familiară

Învață engleză de la profesioniști

Te-ai confruntat probabil cu situaţii în care te-ai simţit nesigur pe tine într-una din călătoriile tale în scop de afaceri sau de relaxare sau când ai fost nevoit să discuţi cu partenerii străini şi să soliciţi informaţii în limba engleză. Partea bună este că poţi învăţa limba engleză într-un mod plăcut, cu dedicarea necesară şi cu ajutorul nostru.

Cursul de limba engleză pentru adulţi îţi este de un real ajutor indiferent dacă ai noţiuni minime sau dacă vrei doar să îmbunătăţeşti ceea ce ştii deja şi să devii mai bun.  Abilităţile pe care le vei deprinde în cadrul cursului te vor ajuta să obţii un job mai bun, să capeţi încredere în tine şi îţi va deschide noi perspective.

De ce să ne alegi

  • Beneficiezi de un test gratuit care te va ajuta să descoperi unde te afli în momentul acesta
  • Te vei bucura de interacţiuni şi conversaţii plăcute în limba engleză
  • Vei avea ocazia să înveţi noţiuni de gramatică şi comunicare orală într-un mod cât mai practic
  • Vei primi îndrumări şi răspunsuri pe toată durata desfăşurării cursului
  • Vei susţine teste în mod regulat pentru verificarea acumulării cunoştinţelor şi rapoarte privind înregistrarea progresului
  • Vei obţine diplomă de participare pentru fiecare modul parcurs sau o diplomă pentru absolvirea nivelurilor de cunoaștere a limbii.

Nu uita poți accesa pagina noastră de facebook unde postăm întotdeauna cele mai recente noutăți.

Engleză de specialitate

Uneori este suficient doar să cunoşti limba engleză.  Alteori este necesar să fii familiar cu termeni de specialitate din domeniul în care operează compania ta. Domeniile în care noi te putem ajuta variază de la engleza de afaceri până la engleza pentru resurse umane, construcţii, media, energie, gaze, etc.

Cursuri limba engleză interactive

Metode de lucru

Pentru a reuşi să obţinem ce ne-am propus folosim o metodă integrată, interactivă care foloseşte dialogul şi comunicarea deschisă astfel încât cursul să fie cât mai util pentru tine.

Structura Cursului

Fiecare modul de curs include 48 de şedinte cu o frecvenţă de 2 şedinţe de lucru pe săptămână, 8 şedinţe parcurse pe lună.

Suntem flexibili şi în ceea ce priveşte prelungirea cursului dacă situaţia o cere.

Cursul poate fi parcurs în regim de unu-la-unu sau în grup. Dimensiunea grupelor va fi stabilită în funcţie de participanţii la curs.

Se recomandă parcurgerea a minim 2 şedinţe de lucru pe săptămână iar numărul acestora poate creşte în funcţie de nevoile cursanţilor.

Prețuri

Dacă vrei o ofertă personalizată de preţ, trimite-ne formularul completat şi revenim noi cât mai curând la tine.

Dacă sunteți interesați si de cursurile noastre de limba franceză puteți accesa acest link

Contactează-ne acum!