Cursuri Limba francezã

Cursuri Limba francezã

Limba lui Molière este vorbitã în 47 de ţãri de pe cinci continente şi este una dintre limbile de lucru ale Secretariatului General al Organizaţiei Naţiunilor Unite. Limba francezã continuã sã fie vorbitã şi folositã ca limbã de lucru în toate ţãrile în care companii franceze îşi desfãşoarã activitatea contribuind astfel la pãstrarea valorilor acestui popor.

Cursul de limba francezã îşi propune sã te ajute în clarificarea şi învãţarea acelor noţiuni pe care nu le stãpâneşti foarte bine în domeniul tãu de activitate, noţiuni care te-ar ajuta în activitatea pe care o desfãşori la actualul loc de muncã, aducâdu-ţi mai multã împlinire în ceea ce faci.

De ce să ne alegi

  • Beneficiezi de un test gratuit care te va ajuta să descoperi unde te afli în momentul acesta.
  • Vei avea ocazia să înveţi noţiuni de gramatică şi comunicare orală într-un mod cât mai practic.
  • Te vei bucura de interacţiuni plãcute în limba francezã.
  • Vei primi îndrumări şi răspunsuri pe toată durata desfăşurării cursului.
  • Vei susţine teste în mod regulat pentru verificarea cunoştinţelor acumulate.

Cursuri Limba francezã – Va asteptam si pe pagina noastra de facebook

Franceza de specialitate

Este minunat sã poţi parcurge operele lui Voltaire sau Rousseau în limba francezã dar când lucrezi într-o companie unde limba de lucru este limba francezã ai nevoie de cunoştinţe de specialitate care sã te ajute sã faci faţã provocãrilor. Şi aici te putem ajuta noi!

METODE DE LUCRU

Pentru a reuşi să obţinem ce ne-am propus folosim o metodă integrată, interactivă care foloseşte dialogul şi comunicarea deschisă astfel încât cursul să fie cât mai util şi plãcut pentru tine.

STRUCTURA CURSULUI

Cursul poate fi parcurs în 2 module de lucru. Fiecare modul cuprinde 48 de şedinţe cu o frecvenţă de 2 şedinţe de lucru pe săptămână, 8 şedinţe parcurse pe lună.

Suntem flexibili şi în ceea ce priveşte prelungirea cursului dacă situaţia o cere.

Cursul poate fi parcurs în regim de unu-la-unu sau în grup. Dimensiunea grupelor va fi stabilită în funcţie de numãrul de participanţi la curs.

Se recomandă parcurgerea a minim 2 şedinţe de lucru pe săptămână iar numărul acestora poate creşte în funcţie de nevoile cursanţilor.

PRETURI

Dacă vrei o ofertă personalizată de preţ, trimite-ne formularul completat şi revenim noi cât mai curând la tine.

Daca sunteti adult si doriti sa invatati engleza, puteti accesa aceasta pagina pentru mai multe detalii

Contacteaza-ne acum!