Cursuri limba română

Joburile nu mai sunt pe viaţã iar atunci când tot ce îţi doreşti este sã munceşti nu mai conteazã dacã eşti din Pakistan, Londra sau India iar jobul tãu este în Bucureşti. Indiferent dacã jobul tãu implicã doar relaţionare cu colegii sau subordonaţii tãi sau şi partea de coordonare, negociere, în acest caz ţi-ar fi de ajutor sã înveţi limba românã. Oamenii simt ca îi respecţi atunci când te adresezi în limba lor, te apreciazã mai mult şi se creeazã un sentiment de familiaritate.

Cursul de limba românã pe care ţi-l propunem îţi vine în ajutor în sensul cã te va ajuta sã vorbeşti, sã asculţi şi sã te exprimi în limba românã astfel încât sã eliminãm împreunã barierele culturale.

Dupã parcurgerea cursului de limba românã vei realiza cã nimic nu este imposibil şi cã poţi învãţa limba românã putând înţelege subtilitãţile din cadrul întâlnirilor la care participi alãturi de colegii tãi.

Cursuri limba română alaturi de profesioniști

De ce să ne alegi

  • Beneficiezi de un test gratuit care te va ajuta să descoperi unde te afli în momentul acesta.
  • Vei avea ocazia să înveţi noţiuni de gramatică şi comunicare orală într-un mod cât mai practic.
  • Te vei bucura de interacţiuni plãcute în limba românã.
  • Vei primi îndrumări şi răspunsuri pe toată durata desfăşurării cursului.
  • Vei susţine teste în mod regulat pentru verificarea cunoştinţelor acumulate.
  • Vei obţine diplomă de participare.

METODE DE LUCRU

Pentru a reuşi să obţinem ce ne-am propus folosim o metodă integrată, interactivă care foloseşte dialogul şi comunicarea deschisă astfel încât cursul să fie cât mai util şi plãcut pentru tine.

STRUCTURA CURSULUI

Cursul poate fi parcurs în 2 module de lucru. Fiecare modul cuprinde 48 de şedinţe cu o frecvenţă de 2 şedinţe de lucru pe săptămână, 8 şedinţe parcurse pe lună.

Suntem flexibili şi în ceea ce priveşte prelungirea cursului dacă situaţia o cere.

Cursul poate fi parcurs în regim de unu-la-unu sau în grup. Dimensiunea grupelor va fi stabilită în funcţie de numãrul de participanţi la curs.

Se recomandă parcurgerea a minim 2 şedinţe de lucru pe săptămână iar numărul acestora poate creşte în funcţie de nevoile cursanţilor.

PRETURI

Dacă vrei o ofertă personalizată de preţ, trimite-ne formularul completat şi revenim noi cât mai curând la tine.

așteptam și pe pagina noastră de facebook

Daca doriți învățați limba franceză sau un curs de engleză pentru adulți le puteți accesa de aici: Cursuri engleză adulțiCursuri franceză

Contacteaza-ne acum!